Barça

Francesc Satorra, l'home del bigoti, "The observer",... es jubila

Va ser en la tornada de la Supercopa al Camp Nou quan va fer la volta al món. Amb una actitud impassible, just al centre de la imatge que va fer la volta al món quan Mourinho li va posar el dit a l'ull a Tito Vilanova

Actualitzat

Francesc Satorra, o més conegut com l'home del bigoti o "The observer" (l'observador), es jubila. El partit d'aquest dissabte del Barça al Camp Nou, davant la Reial Societat, ha estat l'últim.

Satorra es jubila després de 40 anys treballant al club blaugrana, on va entrar l'any 1978 sota la presidència de Josep Lluís Núñez. És un dels empleats més veterans del Barça, sempre discret, fins que la seva imatge va començar a sortir a totes les portades. Mourinho en té la culpa, i és que en la tangana posterior al partit de tornada de la Supercopa entre el Barça i el Reial Madrid, Satorra està present en el moment en què el portuguès li posa el dit a l'ull a Tito Vilanova.

Satorra apareix enmig de tots dos, aparentment impassible davant de l'agressió de Mourinho. Des d'aquell dia, Francesc Satorra va ser més conegut com l'home del bigoti o "The observer".

 

Anar al contingut