Eurocopa 2020

França demostra el seu potencial amb una gran victòria davant Alemanya (1-0)

Un gol en pròpia porteria de Hummels ha donat els tres punts als francesos, que deixen el conjunt de Joachim Löw en una difícil situació en el grup de la mort

Redacció Esport3Actualitzat

Els que molts consideraven una final anticipada no ha decebut. França ha començat el partit en mode piconadora. El triplet en atac format per Kilyan Mbappé, Antoine Griezmann i Karim Benzema ha fet anar de corcoll la defensa d'Alemanya. Malgrat les oportunitats generades pels francesos, ha estat un gol en pròpia porteria de Hummels el que ha avançat França en el marcador al minut 20.

Després del gol, els francesos han donat més la iniciativa als seus rivals. Els alemanys s'acostaven a la porteria contrària, però sense un perill clar. Un perill que sí que ha arribat a la segona part. Els de Joachim Löw han posat la por al cos als francesos en més d'una ocasió, que s'han salvat de l'empat per poc.

Els de Deschamps han aprofitat els forats en defensa que han deixat els alemanys per crear perill a la contra, sobretot de la mà d'un rapidíssim Kylian Mbappé. El del PSG ha fet un gol brillant, però el VAR l'ha anul·lat per fora de joc. Igual que en el gol de Karim Benzema, minuts més tard. Alemanya ho ha provat fins al final, però no ha pogut aconseguir el gol de l'empat.

 

 

ARXIVAT A:
Eurocopa2020
Anar al contingut