La nova junta directiva del Barça ha quedat formalitzada
Futbol

Formalitzats els càrrecs de la junta directiva del Barça

Els homes forts del president seran Rafel Yuste, vicepresident primer de l'àrea esportiva; Elena Fort, vicepresidenta de l'àrea institucional; Eduard Romeu, vicepresident de l'àrea econòmica; Ferran Olivé, tresorer i Josep Cubells, secretari

Redacció Esport3Actualitzat

La junta directiva del FC Barcelona ha formalitzat els càrrecs dels seus membres i la incorporació dels nous integrants, després de la sessió ordinària celebrada aquesta tarda a les oficines del Camp Nou. Els homes forts del president Joan Laporta seran Rafael Yuste, com a vicepresident primer de l'àrea esportiva; Elena Fort, com a vicepresidenta de l'àrea institucional; Eduard Romeu, com a vicepresident de l'àrea econòmica; Ferran Olivé, com a tresorer, i Josep Cubells, com a secretari. A més a més, hi haurà 13 directius que ocuparan el càrrec de vocals.

La junta directiva també ha nomenat Jordi Casals i Vilalta, tot i no ser directiu, president del Barça B. Casals havia ocupat el càrrec de president de la Federació Catalana de Futbol entre els anys 2009 i 2011.

A més de les 3 vicepresidències anunciades pel Barça, al programa ONZE han explicat que properament anunciaran 1 o 2 vicepresidències més. Segurament una d'aquestes l'encapçalarà Juli Guiu i podria estar relacionada amb una àrea de màrqueting i nous negocis.

En el mateix programa han descobert també els directius que s'encarregaran de les seccions.  En el cas del secretari de la junta, Josep Cubells, també serà el responsable de la secció de bàsquet. Joan Solé s'encarregarà de la secció d'Handbol i possiblement també la d'hoquei patins. La secció de futbol sala serà per un exjugador d'aquest esport, el directiu Aureli Mas i la supervisió del Barça B i el futbol base serà pel directiu Joan Soler. Pel que fa al futbol femení estaria pendent de decidir.

Fora de les seccions esportives, el directiu Antonio Escudero s'encarregaria de la Fundació del Barça.

Els 19 membres de la junta directiva del Barça, doncs, ocuparan els següents càrrecs:

- President: Joan Laporta i Estruch

- Vicepresident primer àrea esportiva: Rafael Yuste i Abel

- Vicepresidenta àrea institucional: Elena Fort i Cisneros

- Vicepresident àrea econòmica: Eduard Romeu i Barceló *

- Tresorer: Ferran Olivé i Cànovas *

- Secretari: Josep Cubells i Ribé

- Vocals: Josep Maria Albert i Turcó, Xavier Barbany i Canaleta, Miquel Camps i Font, Alfons Castro i Sousa, Antonio Escudero i Martínez, Juli Guiu i Marquina, Jordi Llauradó i Conejero, Josep Ignasi Macià i Gou, Aureli Mas i Raldiris, Xavier Pugi i Hernández, Àngel Riudalbas i Codina *, Joan Solé i Sust i Joan Soler i Ferré *

*Nous membres incorporats a la junta directiva, que hauran de ser ratificats per l'Assemblea General de Socis Compromissaris.

Anar al contingut