Futbol

Florentino nega que Mourinho i Zidane siguin a l'agenda blanca i diu que Benítez "és la solució"

El president del Reial Madrid no fa autocrítica, pensa que el 0 a 4 no és un motiu per dimitir i diu que seguirà donant suport a Benzema pel "cas Valbuena"

Actualitzat

Aquesta nit passada, el president del Real Madrid, Florentino Pérez, ha concedit a la cadena Ser una entrevista durant la qual ha tornat a ratificar l'entrenador Rafa Benítez. Concretament, Pérez ha declarat que, "tot i que alguns mitjans s'han posat d'acord, els entrenadors els nomena el club, i Rafa Benítez ha vingut a resoldre un problema i és la solució, no pas el problema. Tenim un magnífic entrenador i una gran plantilla". Així doncs, no es planteja cap relleu, perquè l'entrenador madrileny té "tot el crèdit del món".

El mandatari va justificar l'aposta de Benítez com a substitut de Carlo Ancelotti per "solucionar un problema que tenia l'equip des del gener" d'aquest 2015. "Fa un any vam guanyar el Mundial de Clubs i vam començar una nova vida, desgraciada. Comencem perdent amb el València i patim un deteriorament progressiu. Ara el que no pot ser és que busquem un nou entrenador i dir-li adéu al cap de tres mesos."

"Rafa Benítez és la persona escollida per treure el Reial Madrid d'una situació complicada, i ho farà amb la col·laboració de tota la plantilla. L'entrenador té tot el crèdit del món, és de la casa i del Madrid", ha assenyalat Florentino, que va assegurar que "no és veritat" que el tècnic madrileny "es porti malament amb la plantilla."

"Cap jugador ha dit mai que calgui fer fora un entrenador", va manifestar, segur, a més, que en l'hipotètic cas que diumenge el seu equip perdi amb el Rayo Vallecano no hi haurà relleu a la banqueta. "Si  el Rayo ve i ens guanya, seguirem treballant. En la mesura que fem aquesta pressió sobre els jugadors tot anirà pitjor. Faig aquesta crida al madridisme, al fet que col·laborin per donar suport a l'equip", va dir.

Florentino també va negar que el tècnic francès del Reial Madrid Castella, Zinedine Zidane, hagi de rellevar Benítez en un futur immediat, tal com publicaven els diaris de Madrid aquest mateix dijous. 

"Algun dia, Zidane serà un gran entrenador, no en tinc dubte, i ho serà del Reial Madrid, però avui no toca. Ell ho vol, n'ha après a passos de gegant, se li nota, se li veu i serà entrenador", va declarar Florentino.

Preguntat per José Mourinho, que ha estat destituït del Chelsea, Florentino va assegurar que "ara mateix no" es planteja la possibilitat de la tornada al Reial Madrid, encara que "el futur no es pot preveure".

"Tenim Benítez, la contractació del qual va ser molt meditada. No preveiem cap altre entrenador", va comentar Florentino, que va reconèixer que, si més no, encara té un bon record del tècnic portuguès. "És cert que tinc molt bon record de Mourinho, ens va elevar el nivell competitiu enormement, i en els seus tres anys vam arribar a tres semifinals i no vam arribar a les finals per mala sort. Amb ell vam tornar a ocupar el lloc que ens pertanyia", va afirmar.

Sobre la seva situació personal, Florentino Pérez ha revelat que no ha pensat a dimitir. "No he pensat a anar-me'n mai. Me'n vaig anar el 2006, vaig haver de tornar, i hi seré sempre que pugui, però en el futur vindrà algú a substituir-me. Em faig gran davant l'adversitat i no he pensat a dimitir o a anar-me'n. El dia que me'n vagi ho explicaré bé ", ha comentat.

"No plegaré per haver perdut 0 a 4 amb el Barcelona. Jo estic bé, excepte que crec que hi ha gent que intenta aprofitar qualsevol cosa per desestabilitzar el club. Quan marxi vull haver solucionat tots els problemes de la manera més professional possible", ha apuntat.

Florentino també ha parlat del davanter francès Karim Benzema, que en els últims mesos ha hagut de fer front a afers extraesportius, com una imputació per complicitat en el presumpte cas de xantatge al seu company de selecció Mathieu Valbuena"Està tot en ordre. Ell sap que ha passat per una situació que no és fàcil de portar però té la consciència tranquil·la que no ha fet res dolent mai. Després d'aquests sis anys només ha fet coses bones, no ha fet tard mai, no ha donat cap disgust als entrenadors ni ha fet una plantada a un company. És un home conciliador", ha acabat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut