Barça

Ferran Jutglà no tanca les portes a un retorn al Barça

Ferran Jutglà no ha negat un possible retorn amb el Barça dient que "mai se sap" i ha agraït al club que li va donar l'oportunitat per brillar

Redacció Esport3Actualitzat

A banda d'Alèxia Putellas, Marc Cucurella i Pep Guardiola, Ferran Jutglà va ser un dels protagonistes de la 10a Gala de les Estrelles del Futbol Català. L'exjugador del Barça ha passat de jugar a la Primera RFEF amb el Barça B a estar als vuitens de final de la Champions League amb el Bruges, i està molt agraït de totes les oportunitats que està tenint aquesta temporada, i sobretot la passada amb el primer equip del Barça.

"Considero que tot està anant molt de pressa, ja des de l'any passat amb el Barça fins ara."

Per això, l'osonenc ha volgut fer notar que continua sent un culer més i que continua donant suport als blaugranes.

"Segueixo de lluny el Barça i els desitjo sempre el millor."

Jutglà ha recordat la seva etapa al Barça. Va saber aprofitar i marcar amb el primer equip i, tot i que la plantilla ha millorat, no ha descartat un possible retorn, depèn d'ell mateix.

"Al Barça hi ha els millors jugadors, jo vaig tenir la meva oportunitat i la vaig aprofitar."

"El Pep ja ho ha dit, al final són circumstàncies, són etapes, i mai se sap... Jo ara mateix soc en el meu camí i estic molt content."

On sí que ha descartat tornar a jugar és a l'equip del seu poble. Com bé ha dit, tot està anant molt ràpid i fa només quatre anys el davanter va jugar al Sant Julià a Tercera Divisió catalana. Això sí, els donarà el seu màxim suport, ja que és el seu poble i té molta estima a tots els jugadors, perquè els coneix molt bé.

La temporada amb el Bruges

Finalment, ha parlat de la temporada amb el seu equip actual, el Bruges, que han perdut la bona dinàmica a la Lliga belga, però continuen vius a la Champions, on van passar com a primers de grup.

"A la Champions estem molt bé, estem molt il·lusionats amb l'eliminatòria, a la Copa belga continuem vius i a la Lliga estem a 13 punts del líder. Hem de començar a sumar de 3 en 3 en partits consecutius, si no se'ns escaparà."

"El grup m'ha acollit molt bé i tant l'staff com l'entrenador confien molt en mi."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut