Cristiano Ronaldo, envoltat d'una nova polèmica (Reuters)
fUTBOL

Fernando Santos, molest amb Cristiano Ronaldo, l'asseu a la banqueta

El seleccionador portuguès ha criticat l'actitud de Cristiano després de ser substituït en el partit davant Corea del Sud. Contra Suïssa, l'ha deixat assegut a la banqueta

Redacció Esport3Actualitzat

Cristiano Ronaldo torna a estar envoltat d'unapolèmica. En aquest cas, per l'actitud desafiant amb el seu entrenador després de ser substituït en l'últim partit de la fase de grups que enfrontava Portugal i Corea del Sud. El seleccionador portuguès, Fernando Santos, ha parlat d'aquest episodi en roda de premsa.

Fernando Santos, crític amb l'actitud de Cristiano

El seleccionador ha estat preguntat pel tema en sala de premsa prèvia al partit de vuitens de final i s'ha mostrat molt contundent amb el davanter portuguès:

"No vaig sentir res al camp, però he vist les imatges per televisió i no m'han agradat gens, en absolut."

Santos també ha volgut tancar l'episodi afirmant que "aquests temes s'han de resoldre al vestidor i punt", a més d'assegurar que tot l'equip, inclòs Cristiano Ronaldo, estan concentrats per al partit contra Suïssa.

Precisament en aquest partit, Santos ha assegut Cristiano a la banqueta. El seu substitut, Gonçalo Ramos, ha marcat tres gols contra Suïssa, guiant el seu equip cap a quarts de final.

Cristiano desmenteix aquesta versió

El portuguès també hi ha volgut dir la seva en diversos mitjans portuguesos, i ha declarat que la seva actitud no anava contra el seu entrenador:

"Tot el que va passar va ser abans de la meva substitució. Un jugador de Corea em va dir que marxés ràpidament del camp i li vaig respondre que no em digués res, que no tenia cap autoritat. No va haver- hi cap desacord amb l'entrenador".

 

ARXIVAT A:
Mundial Qatar 2022
Anar al contingut