Motor

Fernando Alonso confirma que correrà el pròxim Dakar amb Marc Coma de copilot

El dues vegades campió del món de Fórmula 1 i campió del món de resistència competirà amb l'equip Toyota Gazoo Racing i tindrà com a copilot el cinc vegades guanyador de la prova en motos Marc Coma

Imma PedemonteActualitzat

El pilot asturià Fernando Alonso ha confirmat aquest dijous, al Centre de Convencions de Port Aventura, a Salou, que participarà en la pròxima edició del Ral·li Dakar, que es disputarà a l'Aràbia Saudita per primera vegada.  El dues vegades campió del món de Fórmula 1 i campió del món de resistència competirà amb l'equip Toyota Gazoo Racing i tindrà com a copilot el cinc vegades guanyador de la prova en motos Marc Coma.

Fernando Alonso ha dit que se li obre una oportunitat única, amb aquesta "gran marca" i en una prova icònica. Ha assegurat que ha començat des de zero, en un terreny que no domina, i que està segur de poder aprendre, com a pilot i com a persona. Alonso creu que tenen opcions de fer un bon paper i que Marc Coma és el millor copilot que podria tenir, per l'experiència que té. Coma ha afegit que aquesta oportunitat li ha despertat les ganes de tornar i que l'entusiasma poder ensenyar tot el que sap del desert a un pilot de la talla de Fernando Alonso.

També hi participarà amb l'equip Toyota oficial Àlex Haro, excopilot de Nani Roma i que ara serà copilot de De Villiers. Els altres pilots de l'equip oficial Toyota seran Nasser al-Attiyah i Ten Brinke.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut