Tenis

Feli López elimina Roddick i es classifica per als vuitens de final de Wimbledon (7-6, 7-6 i 6-4)

Feliciano López ha protagonitzat aquest divendres una de les sorpreses del dia a Wimbledon després d'eliminar Andy Roddick en la segona ronda del torneig anglès. L'espanyol s'ha desfet del nord-americà per 7-6, 7-6 i 6-4, i s'ha classificat així per als vuitens de final. López no arribava a aquesta fase des del 2008. Aquest ha estat el primer cop que López s'imposa a Roddick en la seva carrera. Poc abans, David Ferrer també ha aconseguit passar als vuitens en derrotar el jove Ryan Harrison per 6-7, 6-1, 4-6, 6-3 i 6-2 després d'un duel molt disputat. En categoria femenina, Maria Xarapova ha eliminat la britànica Laura Robson per 7-6 i 6-3.

Actualitzat
També en noies, la búlgara Svetana Pironkova ha deixat fora del torneig la segona favorita al títol, Vera Zvonareva, en derrotar-la per un fàcil 6-2 i 6-3. La millor tenista del moment, la danesa Caroline Wozniacki, en canvi, no s'ha deixat sorprendre i s'ha imposat a Virginie Razzano per 6-1 i 6-3.

Partits ajornats

La protagonista de la tarda d'aquest divendres a l'All England Club ha estat la pluja, que ha obligat a ajornar els partits en disputa. Un dels enfrontaments que s'haurà de reprendre dissabte és el que enfronta Rafa Nadal amb el luxemburguès Gilles Muller. En el moment de l'ajornament, el manacorí dominava per un set a zero (7-6). Un altre dels duels endarrerits és el protagonitzat per Juan Martín del Potro i Gilles Simon. Andy Murray, per la seva part, ha pogut completar el seu partit perquè l'ha disputat a la pista central, que és coberta, i ha pogut segellar el seu accés als vuitens de final després de derrotar Ivan Ljubicic per 6-4, 4-6, 6-1 i 7-6.
Anar al contingut