Fabio Quartararo també ha dominat la tercera sessió de lliures a Silverstone (EFE)
MotoGP

Fabio Quartararo segueix volant en la tercera sessió d'entrenaments lliures del GP de la Gran Bretanya

El pilot francès de Yamaha ha estat el més ràpid davant de l'italià Valentino Rossi i de Marc Márquez i ha establert un nou rècord del circuit britànic

Actualitzat

Fabio Quartararo ha tornat a volar en la tercera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de la Gran Bretanya de MotoGP al circuit de Silverstone i ha establert un nou rècord del circuit. El pilot francès de Yamaha ha estat el més ràpid davant de l'italià Valentino Rossi i de Marc Márquez.

Quartararo, que ja va ser el més ràpid en els dos primers entrenaments lliures de divendres, ha demostrat que té el millor ritme de qualificació i és el gran favorit per adjudicar-se la "pole position" en la sessió de classificació que es disputarà aquest migdia.

Maverick Viñales ha estat el segon pilot català més ben classificat, en la setena posició, mentre que la resta han acabat més endarrerits. Aleix Espargaró ha estat desè; Àlex Rins, onzè; Pol Espargaró, tretzè, i Tito Rabat, dissetè. Per la seva banda, el mallorquí Jorge Lorenzo, que reapareix en aquesta cursa, però que encara arrossega forts dolors a l'esquena, ha ocupat l'última posició de la graella.
   
Fins a setze pilots han rodat per sota de l'anterior rècord del circuit de Silverstone, cosa que mostra nítidament la notable millora experimentada pel traçat britànic amb el nou asfalt.

Anar al contingut