Martín, "pole" amb autoritat al Gran Premi d'Aragó (EFE)
MotoGP

Exhibició i "pole" de Jorge Martín en el GP de Moto3 de San Marino

El pilot madrileny, que ara mateix és segon al Mundial, ha fet una exhibició sobre l'asfalt amb una millor volta d'1 minut, 41 segons i 823 mil·lèsimes

Actualitzat

Jorge Martín ha estat el protagonista dels entrenaments de classificació de Moto3 del Gran Premi de San Marino de motociclisme. El pilot madrileny, que ara mateix és segon al Mundial, ha fet una exhibició sobre l'asfalt amb una millor volta d'1 minut, 41 segons i 823 mil·lèsimes. D'aquesta manera, ha aconseguit la seva vuitena "pole position" de la temporada.

El segon lloc ha estat per a Gabriel Rodrigo, nascut a Barcelona però de nacionalitat argentina. D'entrada, havia quedat tercer, però els jutges han anul·lat la volta ràpida de Jakub Kornfeil. El pilot de la República Txeca havia trepitjat una zona prohibida en un revolt i, per tant, ha estat sancionat.

El líder de la classificació del Mundial, l'italià Marco Bezzecchi, ha obtingut el sisè millor temps.

 


Cinquena pole de Bagnaia

El líder del Mundial de Moto2 Pecco Bagnaia s'ha adjudicat la cinquena pole de l'any en el seu Gran Premi de casa a Misano. L'italià ha estat més ràpid que Marcel Schrotter i Mattia Pasini, que l'acompanyaran en la primera línia. Sortirà sisè Jorge Navarro, vuitè Àlex Márquez, desè Joan Mir i onzè Xavi Vierge.

<blockquote class="twitter-tweet" data-partner="tweetdeck"><p lang="en" dir="ltr"><a href="https://twitter.com/hashtag/Moto2?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Moto2</a> QP<br><br>Championship leader <a href="https://twitter.com/PeccoBagnaia?ref_src=twsrc%5Etfw">@PeccoBagnaia</a> picks up his first ever back-to-back pole position!<a href="https://twitter.com/hashtag/SanMarinoGP?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#SanMarinoGP</a> <a href="https://t.co/qHGwspieuI">pic.twitter.com/qHGwspieuI</a></p>&mdash; MotoGP™🇸🇲🏁 (@MotoGP) <a href="https://twitter.com/MotoGP/status/1038425433954557952?ref_src=twsrc%5Etfw">September 8, 2018</a></blockquote>
<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>
 

Anar al contingut