Girona

Eusebio, feliç pel resultat al Bernabéu

El dia més feliç com a entrenador?

Sí, un dia molt feliç perquè hem aconseguit el premi a molt treball que fan aquests jugadors cada dia, l'esperit que tenen, la solidaritat, la mentalitat, i no arribava el premi a tot aquest treball que fan cada dia, en cada partit i ens ha arribat avui.

Soc molt feliç perquè són tres punts molt importants i ens han arribat avui, i hem de continuar treballant amb aquest esperit.

Què representen aquests 4 punts lluny de la zona de descens?

És un premi molt important, 3 punts importants després de moltes jornades sense guanyar, volíem canviar la dinàmica, i sabíem de la dificultat del partit d'avui, i ens ha arribat avui el premi.

Hem de continuar treballant amb humilitat per aconseguir l'objectiu.

L'afició

Entenc l'aficionat que des de fora es pugui pensar que alguns partits són més fàcils de guanyar que altres, però la competició ens està demostrant que es pot guanyar en camps complicats. Treballant bé algun dia et pot arribar el premi.

Avui no han perdut el rumb

Tenir només un 1-0 ens ha fet veure a prop la possibilitat de tenir el partit i així ha sigut, i són tres punts molt importants.

Confiem en la nostra feina més que en fixar-nos en què estan fent els rivals.

Canvis

El canvi de Pere ha sigut per obligació per un cop, i teníem Aleix preparat i confiem molt en ell.

Hem pensat que tenint un jugador com el Choco podríem tenir més atac i com que Porro va tenir unes dècimes de febre ahir...

Dinàmica

Cada partit és diferent i nosaltres intentem aprofitar les nostres virtuts independentment amb qui juguem.

La impressió és que ells ens podien haver marcat en qualsevol moment però el partit ha indicat que nosaltres hem estat millor en la segona part, on hem sigut superiors, hem merescut la victòria.

13 partits sense guanyar

Quan veus l'esperit dels jugadors, que la seva mentalitat és bona, és un element on agafar-te, no hi ha símptomes que alguna cosa està fallant molt, és qüestió d'esperar i per fi ens ha arribat el premi.

Diferència amb la Copa?

Nosaltres avui els hem posat en alguna dificultat més en la sortida de pilota i en el moment de pressionar. El fet d'haver fet el gol a la primera part s'han pensat que podrien portar el partit al seu terreny.