Girona

Eusebio: "Ara toca centrar-nos en la Lliga"

El tècnic blanc-i-vermell confia que la bona trajectòria a la Copa aporti una dosi de confiança extraordinària per retrobar-se amb la victòria a la Lliga

Actualitzat

Eusebio ha comparegut en roda de premsa el dia abans que el Girona s'enfronti contra l'Eibar a Ipurua. El tècnic blanc-i-vermell ja té ganes de passar pàgina a l'aventura d'haver arribat als quarts de final de la Copa i prefereix concentrar-se en el principal objectiu de la temporada: assegurar la permanència al més aviat possible:

"Toca centrar-nos en la Lliga, i l'Eibar és un equip amb una bona trajectòria. Sempre que t'hi enfrontes, es converteix en un partit complicat. Anem mentalitzats per poder competir amb solvència."

 

En aquest sentit, Eusebio té molt clar que la bona trajectòria a la Copa els ha de donar ànims a l'hora de retrobar-se amb la victòria i el partit de diumenge a Ipurua és una gran ocasió per tornar a sumar de tres en tres, i és que els números en la Lliga comencen a pesar quan el Girona només ha aconseguit quatre dels últims vint-i-quatre punts possibles.

"Malgrat la Copa, hem pogut preparar el partit contra l'Eibar. Estem confiats que podrem fer un bon partit. La Copa ha demostrat que tenim una plantilla competitiva i que, tot i les baixes, podem afrontar els partits amb garanties."

 

ARXIVAT A:
Eusebio
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut