Actualitat blaugrana

Eto'o, que guanya números per quedar-se al Barça, rep un cop fort al cap i haurà de reposar 48 hores

Samuel Eto'o haurà de fer repòs durant 48 hores, ja que s'ha fet un cop fort al cap en l'entrenament en una topada amb el jugador del filial Víctor Sánchez. Es descarta cap fractura, però els serveis mèdics li han recomenat repòs. Semblava, fa uns dies, que Eto'o tenia molts números per abandonar el club, però, a hores d'ara, el Barça no veuria malament mantenir-lo en la plantilla. De moment, els seus companys d'equip ja n'han cantat les excel·lències, per activa i per passiva.

Actualitzat

Convocats contra la Fiorentina

Tot i l'enrenou, Messi és a la llista de convocats de Guardiola per començar aquest dimecres la gira americana, que té, però, la primera etapa a Itàlia, dimecres amb un amistós contra la Fiorentina, a tres quarts denou del vespre. A la llista també hi ha Samuel Eto'o, que no jugarà perquè ha d'estar en repòs, després de topar amb Victor Sánchez, que també ha hagut de rebre algun punt de sutura. Viatgen a la gira els jugadors del filial Víctor Vázquez, Busquets, Pedro i Jeffren.

Pep Guardiola ha dirigit 28 jugadors, tots els homes de la primera plantilla i els set futbolistes del filial, al Miniestadi. Márquez, Gudjohnsen i Hleb han tornat a treballar amb el grup. Márquez, que tenia una sobrecàrrega als isquiotibials de les dues cames, Gudjohnsen amb sobrecàrrega articular al genoll esquerre, i Hleb, que havia anat a Madrid per arreglar el visat per a la gira als Estats Units, s'han afegit avui al grup i han completat els exercicis amb total normalitat.

Tots a l'una en el cas Eto'o

Mentrestant, el cas Eto'o està encallat. El president Laporta no descarta que s'acabi quedant, i els seus companys d'equip ho veuen amb bons ulls. El traspàs que demana el Barça i, sobretot, les altes pretensions econòmiques del jugador fan molt difícil la sortida del club de Samuel Eto'o. El vestidor es mostra unànimament a favor de la continuïtat d'Eto'o. Aquest dimarts ha estat Touré Yaya qui ha assegurat que tots els jugadors volen que Eto'o continuï vestint de blaugrana, "perquè és un jugador que treballa molt per a l'equip". Ja només falta convèncer Guardiola.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut