Márquez, en un instant del partit contra el Lugo
Márquez, en un instant del partit contra el Lugo
Barça

Esperada resposta de Rafa Márquez sobre les seves opcions de substituir Xavi

El mexicà contesta amb elegància després d'una altra victòria del filial

Redacció Esport3Actualitzat

Rafa Márquez segueix fent punts per al salt al primer equip del Barça. Si a mitja setmana Esport3 informava que el mexicà era l'aposta del club si Xavi es mantenia ferm en la idea de marxar, la divuitena victòria del filial aquesta temporada --1-0 contra el Lugo-- consolida la seva candidatura.

Al final del partit del Johan Cruyff, era de preveure que se li fessin preguntes a Márquez sobre les seves opcions d'ocupar el lloc de l'egarenc. La resposta del "kaiser de Michoacán" ha estat elegant i ha fet la sensació que la tenia més pensada que la controvertida opinió que va expressar el dia de l'adeu diferit de Xavi.

"Intento viure en una bombolla i no m'assabento de gaire res. Estic molt enfocat en la recta final del torneig, ja que crec que ens hi estem jugant una cosa molt important per a tots els membres de l'staff i l'equip. Hi estem concentrant tota l'atenció i estem enfocats a mirar d'acabar bé aquest torneig, que, per mi, és un aprenentatge important i és una oportunitat important d'arribar al capdamunt amb aquest equip."

Márquez prefereix refugiar-se en la "bombolla" del filial, de la qual ha reconegut que en sortirà per veure el clàssic del Bernabéu.

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut