Els jugadors del Nàstic han celebrat els 3 punts amb una foto de grup al vestidor
Els jugadors del Nàstic han celebrat els 3 punts amb una foto de grup al vestidor
futbol

El Nàstic pessiga tres punts clau però la imatge viral del partit és una altra

Al minut 80 un aficionat ha tocat l'orella del capità del Celta Fortuna, Raúl Blanco, abans de l'execució d'un córner

Redacció Esport3Actualitzat

Un gol Pablo Fernández ha donat tres punts clau al Nàstic en la visita al Nou Estadi del filial del Celta. Gràcies a aquest triomf, el 17è de la temporada, els tarragonins es consoliden a la zona del play-off d'ascens del grup 1 de la Primer RFEF. No obstant això, la imatge que més s'ha viralitzat de l'enfrontament no ha estat ni el gol de l'asturià ni molt menys cap de les ocasions que haguessin pogut canviar el marcador.

Les xarxes van plenes d'una altra escena que ha passat en una de les cantonades del camp. Al minut 80 un aficionat s'ha apropat al capità del Celta Fortuna, Raúl Blanco, abans de l'execució d'un córner i després de dedicar-li unes paraules li ha pessigat l'orella. Només notar el contacte, Blanco s'ha girat cap al noi per retreure-li el gest, just després que un altre jove espectador retirés el braç de l'infractor.

Un dels professionals de seguretat que treballava a peu de gespa ha calmat el dorsal "10" dels gallecs i ha requerit a l'autor de la pessigada que tornés a ocupar la seva cadira.  

 

Anar al contingut