Thiago Motta, un dels noms que sonen per ocupar la banqueta del Barça
barça

Márquez no amaga quina serà la seva resposta si li proposen el primer equip; Motta no es mulla

El tècnic del filial admet que seria impossible negar-se a entrenar el primer equip. Thiago Motta, un altre dels que sonen, tira pilotes fora

Redacció Esport3Actualitzat

Segona victòria consecutiva del Barça Atlètic, aquest dissabte a Fuenlabrada, que tanca el dissabte en la cinquena posició. No obstant, la roda de premsa del seu tècnic, Rafa Márquez, ha estat marcada per l'anunci de Xavi Hernández que el 30 de juny deixarà de ser l'inquilí del primer equip. El mexicà, des de fa mesos a la llista de possibles successors de l'egarenc, ha valorat la notícia lamentant el desenllaç que ha provocat el triomf del submarí a Montjuïc i recordant que tot just porta dues temporades "preparant-se":

"És una llàstima que el primer equip hagi perdut. La directiva tindrà temps de pensar bé el tècnic del Barça, d'ara fins que acabi la Lliga. És a les seves mans. Jo em seguiré preparant, òbviament. Estic molt content de la feina que estic fent amb els nois, que és part del procés. Tot just porto dos anys. Arribarà en el seu moment si m'ha de tocar. Si arriba el moment, estaré content. Qui no?"

Tot i no donar per conclosa la seva fase de formació al filial, l'exjugador no ha amagat quina seria la seva resposta si Joan Laporta li proposés ocupar la banqueta de la primera plantilla:

"Jo crec que a una oportunitat així no li pots dir que no. I si arriba una oportunitat així, intentaré estar disponible i tractar de fer-ho el millor possible."

 

Thiago Motta no es mulla 

És un dels noms que han sonat com a recanvi de Xavi. L'italobrasiler va ser company del de Terrassa en la seva etapa com a futbolista. Entrena el Bolonya de la Serie A italiana on acaba contracte a finals de temporada i, preguntat pel seu futur en una entrevista a DAZN, no es va voler mullar. Motta va lamentar la decisió de Xavi "Ho sento molt, estava fent una bona feina" i no va voler desvelar les intencions del seu futur: "Quan hi hagi notícies sobre el meu futur les sabreu. Ara no és el moment de parlar-ne" i va insistir en què "visc el present i el meu present només és Bolonya. Estic bé aquí. Estic gaudint del moment, és fantàstic".


Anar al contingut