Waterpolo

Espanya tanca la fase regular de la Lliga Mundial amb un triomf sobre Alemanya (11-6)

La Selecció espanyola ha finalitzat la participació a la Lliga Mundial de waterpolo amb una victòria solvent davant l'alemanya (11-6) aquest dissabte a Barcelona. Espanya ha acabat en el segon lloc del grup B d'aquesta competició i no tornarà a jugar partits oficials fins al Mundial 2013, del qual la capital catalana és la seu.

Adéu amb victòria (Foto: RFEN)

La Selecció espanyola ha finalitzat la participació en la Lliga Mundial de waterpolo amb una victòria solvent davant l'alemanya (11-6) aquest dissabte a Barcelona. Un resultat tan ampli ajuda a oblidar el mal gust que va deixar la derrota contra Sèrbia en el partit anterior.
 
Amb dos partits guanyats, Espanya ha acabat en el segon lloc del grup B d'aquesta competició i no tornarà a jugar partits oficials fins al Mundial 2013, del qual la capital catalana és la seu.
 
El seleccionador Rafa Aguilar ha aprofitat aquest torneig per preparar, precisament, l'imminent campionat del món i ha fet proves, introduïnt novetats com Iñaki Aguilar, Alberto Munarriz i Blai Mallarach.
 
Contra Alemanya, els màxims anotadors espanyols han estat Marc Minguell i Felipe Perrone, amb tres gols cadascun.