Adéu amb victòria (Foto: RFEN)
Waterpolo

Espanya tanca la fase regular de la Lliga Mundial amb un triomf sobre Alemanya (11-6)

La Selecció espanyola ha finalitzat la participació a la Lliga Mundial de waterpolo amb una victòria solvent davant l'alemanya (11-6) aquest dissabte a Barcelona. Espanya ha acabat en el segon lloc del grup B d'aquesta competició i no tornarà a jugar partits oficials fins al Mundial 2013, del qual la capital catalana és la seu.

Actualitzat
La Selecció espanyola ha finalitzat la participació en la Lliga Mundial de waterpolo amb una victòria solvent davant l'alemanya (11-6) aquest dissabte a Barcelona. Un resultat tan ampli ajuda a oblidar el mal gust que va deixar la derrota contra Sèrbia en el partit anterior.
 
Amb dos partits guanyats, Espanya ha acabat en el segon lloc del grup B d'aquesta competició i no tornarà a jugar partits oficials fins al Mundial 2013, del qual la capital catalana és la seu.
 
El seleccionador Rafa Aguilar ha aprofitat aquest torneig per preparar, precisament, l'imminent campionat del món i ha fet proves, introduïnt novetats com Iñaki Aguilar, Alberto Munarriz i Blai Mallarach.
 
Contra Alemanya, els màxims anotadors espanyols han estat Marc Minguell i Felipe Perrone, amb tres gols cadascun.
Anar al contingut