Waterpolo

Espanya fa aigües contra Rússia i queda eliminada en els vuitens de final al Mundial de Budapest (10-11)

El combinat dirigit per David Martín sempre ha anat a remolc en el marcador i no ha pogut evitar una desfeta que el deixa fora de la lluita per les medalles

La selecció espanyola masculina de waterpolo no estarà en la lluita per les medalles al Mundial de Budapest. El combinat dirigit per David Martín ha fet aigües contra Rússia i ha quedat eliminat en els vuitens de final en perdre per 10 a 11.

El conjunt espanyol sempre ha anat a remolc en el marcador i al descans ja perdia per tres gols de diferència (4-7). En el tercer quart, Espanya no ha reaccionat i Rússia ha arribat a tenir un màxim avantatge de quatre gols que ja ha estat impossible de remuntar.

En el tram final, els jugadors espanyols només han pogut maquillar una desfeta gràcies a Roger Tahull, màxim anotador amb quatre dianes. Aquest decebedora derrota obligarà a la selecció espanyola, que no va disputar el passat Mundial a Kazan i no va passar dels quarts de final als Jocs de Rio, a jugar pels llocs del 9 al 12.