Barça

Esgotades les entrades per al Barça-Inter

A banda de les entrades VIPs, que encara en queden, només hi haurà localitats noves si l'abonat allibera el seu seient per al partit de dimecres al Camp Nou

Laura Brugués SalóActualitzat

El Camp Nou es prepara per viure una de les grans nits de Champions amb un ple absolut. Ara mateix, no queden entrades a la venda per assistir al partit Barça-Inter de Milà, de dimecres de la setmana que ve. Només hi haurà més localitats a la venda si hi ha abonats que alliberin el seu carnet a través del seient lliure.

De moment, només es poden adquirir les entrades VIP i VIP Prèmium que tenen un preu més elevat que les bàsiques, ja que ofereixen d'altres serveis com càtering. Per exemple, de les entrades VIP se n'han esgotat també les del Gol i només queden VIP Tribuna (a partir de 645 euros) o VIP Lateral (a partir de 595 euros).

Dimecres el Barça se la juga a la fase de grups per ser als vuitens després de les derrotes a Milà i a Munic. L'afició respondrà, però, de fet, ja ha respost des de l'inici de la temporada. En els primers quatre partits d'aquesta temporada, entre Lliga i Champions, l'assistència al Camp Nou ha augmentat un 19%, amb una mitjana de 81.890 espectadors, és a dir, 13.199 persones més. Són dades comparades amb les xifres registrades abans de la pandèmia. La temporada 2018-2019 la mitjana d'espectadors en els primers quatre partits va ser de 68.691 espectadors.

 

A part de l'assistència, també ha augmentat la venda d'entrades en un 46% i s'ha incrementat la facturació en un 18%, respecte de la campanya 2018-19. En aquest sentit, s'ha reduït l'absentisme en un 37%, pel que fa als abonats que no assistien al Camp Nou ni alliberaven el seu seient.

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut