Una jugadora del Banfield en acció (@Futsal_Banfield)
Futbol sala

Escàndol al futbol sala argentí: les jugadores del Banfield es fan quatre gols en contra

Les futbolistes del Banfield guanyaven 2-0 al Gimnasia, però per evitar un encreuament més complicat als play-offs s'han fet quatre gols en contra i han perdut el partit

Redacció Esport3Actualitzat

El futbol sala femení argentí ha viscut un capítol vergonyant i escandalós. Les jugadores del Gimnasia de la Plata han aconseguit un important triomf en derrotar 4-2 el Banfield en el partit d'ascens a la màxima categoria. La polèmica s'origina en el fet que el Banfield guanyava 2-0 i, en una actitud totalment antiesportiva, les seves jugadores s'han fet quatre autogols expressament per perdre el partit.


L'equip guanyador ha publicat diversos tuits en què denuncia l'actitud antiesportiva i la manca de valors de les rivals:

"Estem feliços per sumar els 3 punts, però no per com els hem aconseguit (...) Davant els fets, la nostra institució presentarà un informe a l'AFA."

Els dos equips estaven ja classificats per als play-offs abans d'aquest partit i tot apuntaria que Banfield hauria volgut evitar un encreuament de play-offs que no volia jugar, però el paperot que han fet les futbolistes ha donat la volta al món i ara caldrà veure si després d'aquest escàndol l'AFA les sanciona d'alguna manera.

De moment, el Banfield ha publicat ja un comunicat en què demana disculpes a l'afició i a l'equip rival, alhora que informa que ha decidit apartar del càrrec el cos tècnic del Futsal Femení:

 

Anar al contingut