Ciclisme

Es presenta a Girona el primer equip ciclista català en la categoria UCI femenina

El Club Ciclista Baix Ter ha presentat aquest divendres l'equip femení Massi-Tactic, que competirà en algunes de les proves de la màxima categoria

Actualitzat

Aquest divendres s'ha presentat a la seu de Tactic, al Gironès, l'equip ciclista Massi-Tactic, que es convertirà en el primer equip català de la història a competir a la màxima categoria del ciclisme femení.

L'equip formarà part de la categoria UCI i podrà disputar algunes carreres de l'UCI Women's Tour, màxima categoria del ciclisme femení, i altres de la segona categoria. El Club Ciclista Baix Ter tenia l'any passat l'equip formatiu Catema.cat i aquest fa una aposta més forta amb nous patrocinadors i un equip de categoria UCI.

El Massi-Tactic estarà format per onze corredores, entre les quals hi ha Mireia Benito i Marina Isan, que ja formaven part de la plantilla el 2018. Entre les noves corredores destaquen Belén López, onze vegades campiona d'Espanya en pista, o Naomí Ferré, campiona de Catalunya en contrarellotge. L'equip comptarà, a més, amb sis corredores d'edat sub-23.

A l'acte de presentació hi han participat representants de la Secretaria General de l'Esport, la Diputació de Girona, la Federació Catalana de Ciclisme i l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, a més de les corredores i els directius del club.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut