Barça

Ernesto Valverde: "Tenim bones sensacions, però encara ens falta una mica de ritme"

L'entrenador blaugrana valora molt positivament el partit que han disputat els seus homes davant Boca Juniors

Actualitzat

Ernesto Valverde no podia estar més satisfet a la roda de premsa després veure el joc que han ofert els seus homes davant del Boca Juniors en el Trofeu Joan Gamper. Victòria i, sobretot, bon regust de boca en l'últim assaig només tres dies abans de començar la Lliga:

"Ha estat una pretemporada atípica perquè perquè els jugadors s'han anat incorporant a poc a poc. A la gira no vam tenir bons resultats, però vaig tornar content. Tenim bones sensacions encara que ens falta una mica de ritme" 

Com no podia ser d'una altra manera, els nouvinguts han estat objecte de preguntes al tècnic blaugrana, especialment, Malcom i Arturo Vidal:

Malcom

"Es mou bé en les dues bandes. Venia jugant a la dreta. Els extrems troben la manera de col·locar-se bé en les dues bandes. Igual que Dembélé. Malcom té facilitat per al xut, com ha demostrat en el gol"

Arturo Vidal

"Tots s'il·lusionen amb ser titular. Porta molt de temps d'inactivitat després de la lesió. Va agafant el lloc i la forma"

Pel que fa a Rafinha que ha vist com el seu nom sonava durant tota la pretemporada com a un dels candidats a marxar del Barça, el tècnic blaugrana subratlla que està satisfet amb ell

"Jo compto amb ell. Està jugant bé, però fins el 31 d'agost cal veure què passa. El que més ganes té que es tanqui el mercat sóc jo per saber amb qui puc comptar. Estem contents amb Rafinha "

ARXIVAT A:
Valverde
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut