Barça

Ernesto Valverde podria començar a fer rotacions al Barça davant un calendari atapeït

L'equip blaugrana jugarà 5 partits en 16 dies i el tècnic basc pot aprofitar per dosificar alguns dels jugadors més habituals

Actualitzat

Un cop superada l'ensopegada a la Supercopa d'Espanya, el Barça ha trobat el rumb entre Lliga i Champions. En aquesta fase, el tècnic Ernesto Valverde ha confiat en un bloc de jugadors molt concret per plasmar al camp les seves idees, que s'ha traduït en un saldo de 4 victòries consecutives, amb 12 gols a favor i 0 en contra.

El Barça obre ara un període intens d'activitat, amb 5 partits en només 16 dies: Getafe (16/09), Eibar (19/09), Girona (23/09), Sporting de Portugal (27/09) i Las Palmas (01/10). Un fet que fa pensar que el tècnic basc podria aplicar rotacions per donar descans als jugadors més habituals i per donar oportunitats a alguns dels que fins ara han tingut menys minuts.

Fins a sis jugadors han sigut titulars en els tres partits de Lliga i el de Champions: Ter Stegen, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic i Messi. Altres, com Piqué, Iniesta, Luis Suárez o Sergi Roberto, no ho han pogut jugar tot per lesió.

Pel que fa als últims d'arribar, es preveu que vagin tenint un protagonisme creixent en els equips inicials. Ousmane Dembélé va estrenar titularitat contra la Juve, ocupant un lloc a la davantera que fins a aquell moment havia estat per a Gerard Deulofeu. I Paulinho només ha jugat estones i davant el Getafe, aquest dissabte (16.15), podria tenir la primera opció en l'equip titular.

El brasiler encapçala la llista de jugadors que encara esperen la seva oportunitat en un onze inicial tant en Lliga com en Champions. També hi són André Gomes o Denis Suárez, que ja han jugat dos partits com a refresc a la segona meitat. Paco Alcácer i Alex Vidal, que han jugat un partit de titulars, també esperen incrementar la renda de minuts.  

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut