Actualitat blanc-i-blava

Ernesto Valverde insisteix que el davanter Luis García és una peça clau a l'Espanyol

L'entrenador de l'Espanyol, Ernesto Valverde, ha tornat a insistir que el davanter Luis García és una peça bàsica a l'equip i ha demanat que no s'allargui gaire més aquest afer. Aquest dimecres hi ha hagut reunió entre el conseller i propietari dels drets del jugador, Sebastián Javier, i el director esportiu de l'Espanyol, Paco Herrera, on segurament han parlat de Luis García. Tot i això, no n'ha trascendit res.

Actualitzat

El futur de Luis García és un misteri. L'Espanyol continua rebutjant l'oferta del València perquè la considera insuficient i el davanter asturià jugarà aquest divendres contra el Palerm un nou amistós de preparació.

D'altra banda, Luis García ha marxat de l'entrenament com si res, tranquil, somrient. Tot i la sucosa oferta del València, el jugador no perd de vista la seva feina de cada dia a l'Espanyol, però continua sense trencar el seu silenci. 

Valverde segurament haurà d'improvisar un lateral esquerre en el partit de divendres contra el Palerm. I és que David Garcia tampoc s'ha entrenat aquest matí. El manresà té un cop al recte de la cama dreta, després d'una topada amb Coro en la sessió de dimarts. L'amistós d'Itàlia servirà per fer els últims retocs a l'equip de cara a la Supercopa d'Espanya dels dies 17 i 20 d'agost contra el Barça.

Després de l'entrenament d'aquest dijous, el tècnic Ernesto Valverde donarà la llista de convocats que aniran a Itàlia per jugar divendres contra el Palerm.

Anar al contingut