Eric Garcia celebrant el gol amb Gavi i Dembélé
Eric Garcia celebrant el gol amb Gavi i Dembélé (Reuters)
Barça

Eric Garcia fa el primer gol com a professional i marxa amb molèsties

El central ha tornat a ser titular a l'eix de la defensa, ha encaixat un gran partit i ha posat la cirereta al pastís amb el seu primer gol

Redacció Esport3Actualitzat

El FC Barcelona ha assaltat el Sánchez-Pizjuán amb un partit molt complet dels de Xavi Hernández. Els blaugranes sumen una nova victòria, la tercera consecutiva a la Lliga, per seguir l'estela del Reial Madrid, únic amb ple de punts. Raphinha i Lewandowski han conduït el triomf del Barça a la primera part, i a la segona ha aparegut Eric Garcia per sentenciar amb el tercer. 

D'aquesta manera, el central ha fet el seu primer gol no només amb el Barça, sinó com a professional. Garcia no va anotar cap diana a la seva època al Manchester City i tampoc ho va aconseguir durant la temporada passada amb el conjunt blaugrana.

Malgrat això, el defensa ha notat unes molèsties físiques poc després del gol i s'ha vist obligat a demanar el canvi. El de Martorell ha deixat el seu lloc a Sergi Roberto i Kounde ha pogut recuperar la seva habitual posició a l'eix de la defensa, acompanyat per Ronald Araujo.

Un cop acabat el partit, Eric Garcia ha deixat clar que el canvi ha estat per precaució. El jugador ha confessat que ha notat una petita molèstia i han decidit deixar el partit per evitar que el problema pogués convertir-se en una lesió.

Resum del Sevilla-Barça (0-3)

Anar al contingut