Barça

Eric Garcia escull el millor central de la història del Barça

El central de Martorell ha assegurat que Marco Asensio té contracte amb el Reial Madrid i que és un plaer jugar a la selecció espanyola amb ell

Redacció Esport3Actualitzat

Eric Garcia té clar quins són els millors centrals de la història del Barça. Un d'ells és Gerard Piqué, de qui ha dit que quan tingui minuts tornarà a demostrar el nivell que té.

Concentrat amb la selecció espanyola, Eric Garcia ha explicat que és molt bona la competència que hi ha al Barça aquesta temporada amb cinc centrals. 

"La competència al Barça amb cinc centrals és molt bona perquè et fa estar connectat als entrenaments per quan arriba el partit", ha indicat el de Martorell.

Sobre un possible interès del Barça per Marco Asensio, Eric Garcia no s'ha mullat i ha indicat que "el futbolista té contracte amb el Reial Madrid i és un plaer tenir-lo a la selecció". Tampoc ha entrat a valorar si Zubimendi seria un bon candidat al Barça per substituir Busquets.

Acostumar-se a les crítiques

Eric Garcia ha admès que la temporada passada es va haver d'acostumar a les crítiques i que aquesta campanya Ferran Torres es troba en aquesta situació. 

"Ferran Torres ha demostrat en tots els equips que és un bon futbolista, a vegades la pilota no entra, però ell treballa al màxim nivell".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut