Barça

Melanie Serrano anuncia la seva retirada del futbol professional

La jugadora andalusa penja les botes, però seguirà lligada al club en un nou projecte relacionat amb el futbol femení

Redacció Esport3Actualitzat

Emocionada des que ha entrat a la sala de premsa, Melanie Serrano ha anunciat que penja les botes, després de tota una vida lligada al FC Barcelona.

"Quan veus que no tens el nivell per aportar tot allò que voldries aportar al teu equip, et comences a plantejar nous objectius per seguir ajudant."

Després de l'anunci, les seves primeres paraules han estat d'agraïment a la vida.

"Ni en els meus millors somnis m'havia imaginat viure tot el que he viscut. M'he dedicat a la meva passió, soc una afortunada per tot el que m'ha donat la vida."

Amb llàgrimes als ulls, la lateral andalusa ha fet un repàs al creixement que ha viscut el futbol femení en tots aquests anys.

"El que avui és el futbol femení no s'assembla en res al que era en els meus inicis. He passat de jugar en camps de terra a guanyar la Champions i jugar al Camp Nou, amb més de 90.000 persones. "

Bona part de la culpa d'aquesta evolució la té la confiança dels pioners directius blaugranes que van confiar en la secció femenina.

"Estem en un moment important i n'hem de treure profit, per demostrar que una dona pot fer el mateix que un home. El club va començar a creure en nosaltres. És important que tots els clubs d'Espanya mirin el que va fer el Barça."

Serrano és la jugadora que més partits ha jugat amb la samarreta del Barça femení, tot i que en les últimes campanyes les seves participacions han estat normalment com a suplent. Amb tot, en aquesta última temporada ha jugat 30 partits en totes les competicions i ha marcat 3 gols.

Melanie Serrano ja acabava contracte la temporada passada, però va ser renovada per un exercici més, que ja no complirà. La lateral esquerra ha assegurat que continuarà lligada al Barça, en un nou projecte del quan no ha volgut facilitar cap detall.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut