Supercopa

Un eficient Barça conquista la tercera Supercopa d'Espanya (0-3)

Contra una competitiva Reial Societat, Geyse i Aitana han posat l'alegria d'un equip blaugrana seriós en defensa

• Per intimidar les basques, el tècnic Jonatan Giráldez ha disposat d'un trident atacant amb molt de gol, amb Mariona, Geyse i Paralluelo. A la banqueta han esperat la seva oportunitat Pina i Crnogorcevic, titulars dijous en el clàssic.
  • Aitana Bonmatí ha obert el marcador en el minut 13 de joc en aprofitar una passada de Geyse Ferreira.
  • La societat ha tornat a actuar a l'inici de la segona part. En la primera aproximació  Aitana ha repetit un altre cop a passada de Geyse, per fer el 0 a 2 en el minut 47.
  • Oshoala ha signat el tercer al 96 quan no quedava temps per a més.
  • El Barça aixeca el trofeu per tercera vegada a la seva història (2020 i 2022) i supera el Llevant que també en té dos al palmarès.