Aitana i Rolfö celebren un dels gols del Barça (FCB)
Lliga F

El Barça no dona opció al Madrid i sentencia la Lliga (0-3)

Les de Jonatan Giráldez se situen a 12 punts de les blanques amb una actuació estel·lar de Graham

Redacció Esport3Actualitzat

Un clàssic ben clàssic. I és que el Barça no ha donat opció al Madrid a l'Alfredo Di Stéfano, i una actuació estel·lar, un cop més, de Caroline Graham ha guiat les blaugranes a un triomf amb el Reial Madrid. Un clàssic que serveix per sentenciar la Lliga quan falten 9 jornades: les de Giráldez se situen ara a dotze punts de les blanques. Catorze clàssics fins ara amb victòria sempre de les blaugranes.

  • El Barça ha trigat 10 minuts a moure el marcador del Di Stefano. Rölfo i Ona Batlle, que han coincidit per primer cop a l'onze, han fabricat el gol. La sueca ha entrat al segon pal, lliure de marca, per rematar la centrada de la maresmenca.
  • Del gol a un ensurt, el del refús de Paredes a la centrada-xut d'Olga Carmona que ha vorejat l'autogol. Misa ha comès un greu error que no ha pogut aprofitar Aitana perquè la mateixa portera l'ha esmenat.
  • El Barça ha pressionat en el tram final del primer temps buscant un gol que li ha privat el travesser a Salma. En el 54, Aitana -assistida per una incansable Graham- ha ampliat l'avantatge amb el segon gol.
  • I en el tercer s'han intercanviat els papers. La ribetana ha assistit la noruega que, després de superar la rival, ha marcat amb una fuetada el seu dissetè gol a la Lliga. Graham presenta candidatura per ser la pròxima Pilota d'Or, amb uns registres per emmarcar.
  • Les blaugranes se situen amb 12 punts d'avantatge respecte al Madrid i deixen ben encaminat el cinquè títol de lliga consecutiu en l'últim clàssic de Giráldez a la banqueta del Barça.
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut