Girona

Derrota amb bones sensacions del Girona contra el Nàpols (3-1)

David López i Riquelme han debutat amb el conjunt gironí contra un rival de Champions

Redacció Esport3Actualitzat

El Girona ha perdut per 3 gols a 1 contra el Nàpols a Itàlia, en un partit que ha mostrat bones sensacions. La nota negativa han estat les molèsties que ha patit Aleix Garcia en els últims minuts de partit.

Ràpidament el Nàpols ha avisat del seu perill ofensiu, amb un gol de Victor Oshimen després d'una centrada, però que l'àrbitre ha anul·lat per fora de joc. En el minut 8 ha estat Juan Carlos qui ha hagut d'evitar el gol dels locals amb una gran estirada per treure un xut molt potent de Fabián.

El Girona ha tingut opció de sortir amb espais, però no ha estat capaç de crear excessiu perill en la segona meitat. El gol del Nàpols ha arribat en el minut 26. David López, que debutava com a titular i a l'eix de la defensa, ha fet un mal refús que ha acabat dins la porteria.

El Girona ha crescut en la segona meitat i ha creat molt més perill a la porteria napolitana. En la segona meitat, una altra pífia de Juan Carlos en la sortida i Oshimen, amb tot de cara, ha topat amb el porter dels visitants.

Taty Castellanos ha tornat a ser decisiu, amb un gol i amb una gran definició després d'una bona passada de Samu Sáiz, en el minut 55. Dos partits, dos gols.

En uns bons minuts del Girona, Petagna ha tornat a avançar el Nàpols amb una bona definició davant Juan Carlos. Pocs minuts després l'àrbitre ha xiulat un penal molt dubtós per mans de Yan Couto i Kvaratskhelia ha posat el 3-1 definitiu.

Propers objectius del mercat gironí

El Girona torna a jugar dissabte contra el Bolívar a l'estadi Palamós Costa Brava. Mentrestant, la secretaria esportiva seguirà treballant en la confecció de la plantilla amb tres noms destacats sobre la taula: Sergio Gómez, de l'Anderlecht, Edu Expósito, de l'Eibar, i Miguel Gutiérrez, producte del planter del Madrid.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut