Max Verstappen trenca el rècord de victòries en una temporada
Max Verstappen trenca el rècord de victòries en una temporada (Reuters)
Fórmula 1

Max Verstappen es passeja a Mèxic i trenca el rècord de victòries en una temporada

El pilot neerlandès ha estat imparable al circuit Hermanos Rodríguez i supera Michael Schumacher i Sebastian Vettel amb 14 triomfs aquest 2022

Redacció Esport3Actualitzat

Expectació màxima a Mèxic per acollir el Gran Premi de Fórmula 1. Fins a 400.000 espectadors han passat durant tot el cap de setmana pel circuit Hermanos Rodríguez per viure una nova exhibició de Max Verstappen.

El pilot neerlandès no s'ha deixat sorprendre pels Mercedes i ha sumat una còmoda victòria. Potser una de les més fàcils de les 14 que ha aconseguit aquesta temporada. Una xifra amb la qual trenca el rècord de triomfs en un sol any a la Fórmula 1. Fins ara, el de Red Bull estava igualat a 13 amb Michael Schumacher (2004) i Sebastian Vettel (2013).

Verstappen i Checo Pérez han sortit amb els pneumàtics tous per intentar sorprendre en un inici. El més sorprenent és que Hamilton, amb intermedis, no s'ha distanciat gaire del neerlandès. Amb dos segons de diferència s'ha arribat a la primera i única aturada de la cursa. El de Red Bull ha posat els intermedis i Hamilton ha muntat els durs.

Mercedes esperava que el compost de Verstappen caigués al final i Red Bull hagués de fer una segona aturada, però no ha estat així. El ritme demolidor del neerlandès li ha permès agafar més de deu segons de distància respecte a Hamilton i ha pogut imposar-se al Gran Premi de Mèxic. 

Per darrere, el pilot local, Checo Pérez, ha intentat pressionar Hamilton, però no ha tingut èxit i ha acabat tercer. Carlos Sainz, cinquè, i Charles Leclerc, sisè, han confirmat que aquest no era el Gran Premi de Ferrari. Fernando Alonso, per la seva banda, s'ha vist obligat a abandonar per un problema al motor del seu Alpine.


Els resultats del Gran Premi de Mèxic

Anar al contingut