Barça

El Barça signa la pau amb el Getafe en un partit sense ocasions (0-0)

Els blaugranes han dominat el partit, però no han gaudit d'oportunitats de perill per trencar l'empat inicial. Memphis Depay ha estat substituït a la segona part per una lesió

Àlex ÁvilaActualitzat

Onze de circumstàncies de Xavi en la seva visita al Coliseum Alfonso Pérez en el duel per certificar la segona posició a la Lliga. Afectat pel gran nombre de baixes, el tècnic blaugrana s'ha vist obligat a introduir molts canvis a l'onze titular. Riqui Puig i Óscar Mingueza han estat alguns dels homes, habitualment suplents, que han pogut sortir d'inici.

El partit ha començat amb un Barça superior, que ha arribat a tancar el conjunt madrileny al seu camp, però que ha tingut més problemes dels esperats per crear perill a la porteria rival. Els blaugranes, en una primera part molt espessa en general, han anat de més a menys davant un Getafe que es conformava amb el punt que els hi donava la permanència a Primera Divisió.

A la segona part, la tendència ha estat la mateixa, tot i que la presència dels blaugranes a l'àrea rival cada cop ha estat menor. Xavi ha canviat la davantera, fent entrar Ansu Fati i Luuk de Jong per Aubameyang i Memphis, lesionat, però l'atac del Barça no ha millorat en absolut. De fet, les oportunitats han escassejat en tot el duel i només una mala sortida de Ter Stegen ha posat l'ai al cor dels blaugranes. 

El pacte de no agressió s'ha fet efectiu i el Barça ha aconseguit la segona posició a la Lliga gràcies a un gol d'En-Nesyri al Wanda Metropolitano al minut 85. Els "colchoneros" no han passat de l'empat contra el Sevilla i no podran avançar els blaugranes a la darrera jornada del campionat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut