Barça

57.000 culers reben Lewandowski en el seu primer dia a la gespa del Camp Nou

El davanter polonès ja ha debutat amb l'equip blaugrana en la gira nord-americana i aquest divendres s'ha presentat davant la seva nova afició

Redacció Esport3Actualitzat

Robert Lewandowski serà el nou referent de l'atac blaugrana. El davanter polonès, vigent Bota d'Or europeu, arriba al club blaugrana després de consagrar-se a la Bundesliga com un dels golejadors més afamats del panorama internacional. La presentació d'aquest divendres al matí a l'Spotify Camp Nou, ha aplegat més 57.000 aficionats, que han volgut viure en directe la presentació del polonès.

A l'exjugador del Bayern de Munic, se l'ha pogut veure il·lusionat davant la que ja és la seva nova afició. El polonès ha volgut expressar el seu agraïment al club i ha fet palès el llarg període que ha calgut per fer oficial el seu traspàs a l'equip blaugrana:

"Estic molt orgullós de ser jugador del Barça. Ha estat un camí llarg, però al final soc aquí. Per això, estic molt feliç i estic segur que en aquest estadi us donarem molts gols i moltes alegries."

Ja a la roda de premsa posterior, el president, Joan Laporta, s'ha mostrat de nou eufòric amb l'arribada del davanter al club. Laporta ha assegurat que el Barça demostra així que ha iniciat una nova etapa i Lewandowski en serà un dels estendards. El polonès ha recollit el guant al president blaugrana i s'ha mostrat convençut que "el futur és il·lusionant".

Lewandowski, que aquest mes d'agost farà 34 anys --tot i que, assegura, se sent millor que amb 29 anys--, ha fitxat pel Barça procedent del Bayern de Munic a canvi de 45 milions d'euros més 5 en variables. Ha firmat per 4 temporades amb el club blaugrana.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut