Una imatge que representa la lluita i la igualtat viscuda aquest dimecres a la pista turca del Darüssafaka
BÀSQUET

Remuntada "interruptus" del Baxi Manresa a la pista del Darüssafaka (89-84)

Els del Bages han caigut derrotats a Istanbul, però segueixen depenent d'ells mateixos per ser als quarts de final de la Lliga de Campions de la FIBA

El Baxi Manresa ha perdut a Istanbul i no ha pogut certificar la seva classificació per als quarts de final. Els manresans, però, depenen d'ells mateixos i dimarts, al Nou Congost, podrien ser equip de quarts de final de la Lliga de Campions de la FIBA.

El Darüssafaka ha jugat millor, amb més energia i donant molts problemes amb el seu rebot ofensiu. L'equip del Bages ha anat a remolc des del principi. La millora dels percentatges de tir en el segon quart, amb un Thomasson desencadenat, ha permès que el millor de la primera part fossin els nou punts de desavantatge en el marcador: 48 a 39.

Els de Pedro Martínez ha fet un gran esforç a la segona part, quan han pogut córrer. Han reaccionat remuntant fins a avançar-se en el marcador a l'últim quart... Francisco i Moneke lideraven l'equip en atac, però les pèrdues de pilota i els errors en defensa han sentenciat un 89 a 84 final que salva el "basket average" de la primera volta amb l'equip turc.

Propera parada: dimarts vinent a Manresa. L'equip ja està "escalfant" amb humor la jornada a les xarxes socials, pendents del que anomenen "Partit del segle" contra el Tofas Bursa, també de Turquia.