Un Barça piconadora no deixa somiar el Baxi Manresa en la Copa
Barça i Manresa lluitaven per un lloc a les semifinals (EFE)

Un Barça piconadora no deixa somiar el Baxi Manresa en la Copa (107-70)

Amb uns registres ofensius increïbles, el Barça destrossa el Baxi Manresa i s'enfrontarà a l'UCAM Múrcia en les semifinals

Xevi BardoletActualitzat

Tot i no tenir Moneke al cent per cent i amb Bako, tocat, esperant a la banqueta, el BAXI no ha perdut gens d'identitat. Atacs ràpids, recuperacions i Sima primer -Bako després- dominant el joc per sobre els cèrcols. Tots els jugadors del perímetre bagenc també rutllaven, i Jasikevicius estava desesperat amb els seus. Hi ha hagut un parcial manresà de 0-16.

Calathes, Brandon Davies s'han posat a produir per a la reacció blaugrana, però han encaixat 26 punts en el primer quart. El Barça necessitava posar-se a pencar al darrere. La defensa de canvis després de bloqueig ha començat a funcionar i molts jugadors s'han afegit a l'atac. Dante Exum ha estat explosiu en les penetracions i Àlex Abrines ha tornat a jugar 5 mesos després. Contundent 30-16 de parcial blaugrana en el segon quart.

Una Barça que ja no ha frenat, amb Laprovittola i Mirotic -els que havien començat tous- encadenant triples i jugades màgiques per rebentar el partit. Acabat el tercer període, els percentatges dels de Jasikevicius eren d'escàndol, amb un 84% en tirs de 2. I la diferència de pèrdues també ha estat molt considerable.

Aquesta vegada el Manresa no ha trobat cap via de reacció i amb una diferència màxima de 38 punts, el Barça ha pogut guardar efectius en l'últim quart. No ha estat el millor retorn a la Copa esperat per als de Pedro Martínez, a qui el sorteig els va emparellar amb l'equip més en forma del continent.