Andrew Robertson, del Liverpool, marcat per Bernardo Silva i Kevin De Bruyne del Manchester City (EFE)
Futbol internacional

Empat entre el Manchester City de Guardiola i el Liverpool de Klopp (1-1)

El duel entre els equips de Pep Guardiola i de Jürgen Klopp ha acabat en taules. Aquest diumenge a la tarda, el Manchester City i el Liverpool han empatat a 1.

Mohamed Salah ha avançat els "reds" al quart d'hora de joc amb un gol de penal. Ara bé, les alegries en el Liverpool han durat poc perquè Gabriel Jesus ha fet pujar l'1-1 a l'electrònic tot just quinze minuts després. Gran jugada col·lectiva dels "citizens", que ha acabat amb una brillant centrada de De Bruyne al brasiler, que ha controlat, ha superat Alexander Arnold i ha deixat sense cap opció Alisson, que ha vist com la pilota acabava al fons de la seva xarxa amb un xut ras.

Abans del descans, Kevin De Bruyne ha tingut l'oportunitat de posar per davant el City però ha fallat a l'hora d'executar el llançament de penal que l'àrbitre havia xiulat a favor de l'equip de Guardiola. A la segona part, s'ha mantingut la intensitat però no hi ha hagut més gols.