BARÇA

Emili Rousaud: "Preferim quedar-ne fora que fusionar-nos amb algú"

En una roda de premsa, i molt emocionat, el precandindat ha confirmat que abandona la cursa per a la presidència del Barça

Redacció Esport3Actualitzat

Emili Rousaud, un dels quatre precandidats que d'entrada havia superat els suports mínims per passar el tall, finalment queda fora de la cursa electoral a la presidència del FC Barcelona.

En una roda de premsa Rousaud ha explicat, entre llàgrimes, que Toni Freixa li va oferir ajuntar forces però que la seva gent ho va rebutjar.

"Toni Freixa em va oferir ser el seu vicepresident i responsable de l'àrea econòmica. Hi havia un altre vicepresident nostre i sis més de la meva junta entraven amb ell. Els meus companys van rebutjar el pacte."

Aquesta afirmació ha estat contradita posteriorment pel mateix Toni Freixa amb una piulada a Twitter:

A més, ha explicat que la intenció era unir llavors forces amb Víctor Font per guanyar les eleccions a Joan Laporta.

La candidatura de Rousaud va entregar 2.510 firmes, una xifra lleugerament superior a les 2.257 que es necessiten. L'exdirectiu blaugrana ha decidit retirar-se en saber que li han invalidat diverses de les 500 firmes detectades com a dubtoses inicialment, i que finalment li impedirien passar el tall.  

Aquest dijous el precandidat va denunciar una guerra bruta en el procés de recollida de firmes i ha assegurat que el ball de xifres és una pràctica malintencionada de tercers.

ARXIVAT A:
Eleccions Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut