Donovan Mitchell, el referent anotador dels Jazz (Reuters)
Bàsquet

Els Utah Jazz tornen a desarmar els Clippers (117-111)

Els Jazz posen el 2-0 en el global de l'eliminatòria amb una altra gran actuació de Donovan Mitchell. Els Bucks reaccionen (86-83) davant els Nets

Actualitzat

Donovan Mitchell ha tornat a ser el factor diferencial en el segon partit de les semifinals de conferència entre els Utah Jazz i els Los Angeles Clippers (117-111). Si en el primer partit de la sèrie el jugador-franquícia dels Jazz va anotar 45 punts, en el segon matx n'ha fet 37, amb 8 triples anotats, i punts en els moments decisius perquè els Jazz col·loqués el 2-0 en el marcador. L'equip de Salt Lake City, per cert, ha anotat en total 20 triples, igualant el màxim aconseguit en un partit de play-offs.

Giannis Antetokounmpo ataca la cistella dels Nets davant l'oposició de Kevin Durant (Reuters)

Els Bucks retallen diferències

Els Milwaukee Bucks han fet bo el factor pista (86-83) per sumar el seu primer punt en l'eliminatòria contra els Brooklyn Nets (2-1 per als novaiorquesos). Giannis Antetokounmpo (33 punts i 14 assistències) i Khris Middleton (35 punts i 15 rebots) han estat els principals responsables de la reacció dels de Wisconsin. Amb tot, Kevin Durant (30 punts i 11 rebots) ha tingut als últims segons el llaçament per forçar la pròrroga per als Nets, però no ha entrat.  

 

 

 

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut