Alguns jugadors dels Spurs sortint de festa d'un local nocturn de Los Angeles
Bàsquet

Els Spurs, enxampats de festa en un local nocturn de Los Angeles després de ser eliminats dels "play-offs"

Un vídeo de la cadena de televisió nord-americana TMZ mostra com alguns jugadors de l'equip texà com Tony Parker o Tim Duncan surten d'un club nocturn de Los Angeles amb evidents símptomes d'embriaguesa després de perdre contra els Clippers

Actualitzat

Poques hores després de quedar eliminats dels "play-offs" de l'NBA en el setè partit a la pista dels Clippers, la plantilla dels San Antonio Spurs va decidir anar-se'n de festa a un local nocturn de Los Angeles. Malgrat la derrota, els encara campions de la millor lliga del món van ser enxampats sortint d'un conegut club situat a Hollywood amb evidents símptomes d'embriaguesa, com demostra aquest vídeo de la cadena de televisió nord-americana TMZ.

A les imatges es poden veure alguns jugadors de la franquícia texana com Boris Diaw, Tony Parker, Aaron Baynes o Tim Duncan sortint del local i dirigint-se a l'autocar de l'equip a altes hores de la matinada. Unes imatges que no deuen haver agradat gens ni mica als aficionats dels Spurs, sobretot just després d'una derrota tan dolorosa.

 

Anar al contingut