Kobe Bryant ha guanyat cinc anells de campió de l'NBA. (Foto:EFE)
NBA

Els Lakers sumen la tercera derrota consecutiva, contra els Golden State Warriors

Els de Los Angeles han caigut amb els Golden State Warriors, per 109 a 103. Pau Gasol ha jugat 23 minuts, ha fet 7 punts i ha capturat 8 rebots. D'altra banda, els Miami Heat han derrotat els Orlando Magic i ja sumen 27 triomfs consecutius, a només 6 del rècord.

Actualitzat
Els Miami Heat han derrotat aquesta matinada els Orlando Magic i ja sumen 27 triomfs consecutius, a només 6 del rècord absolut, que tenen Los Angeles Lakers, amb 33, des de fa 41 anys.

Ara, els Lakers estan bastant pitjor que aleshores, com ho demostra que aquesta matinada han sumat la tercera derrota consecutiva, en aquest cas, contra els Golden State Warriors, per 109 a 103.

Pau Gasol ha jugat 23 minuts, ha fet 7 punts i ha capturat 8 rebots. L'equip de Los Angeles ha arribat a tenir un desavantatge de 25 punts i ha estat capaç de fer una gran remuntada, però, al capdavall, ha estat insuficient per guanyar el partit.

Curry, Thompson i Lee, tots tres per sobre dels 20 punts, han estat decisius per als Warriors. Els 36 punts de Kobe Bryant no han servit a uns Lakers que es compliquen encara més l'accés als "play-off" per lluitar pel títol.
Anar al contingut