Messi durant l'entrenament d'aquest dijous a la Ciutat Esportiva (@FCBarcelona_cat)
Barça

Els jugadors del Barça envien una carta al club dient que "no tolerarem que es vulnerin els nostres drets"

Segons ha destapat el diari El Mundo, la missiva l'han signat els quatre capitans del primer equip i també els del filial

Els jugadors del Barça han enviat una carta al club criticant les noves modificacions salarials. L'escrit està firmat pels quatre capitans del primer equip i també els del filial. Segons explica el diari El Mundo, a la carta, els jugadors reclamen el seu dret a negociar de forma separada de la resta d'empleats del club. Els futbolistes blaugranes reclamen que se'ls concedeixi un estatut especial en les negociacions per a les modificacions salarials, tal com consideren que els ho reconeix el Reial Decret 1006/1985 que regula la relació laboral dels esportistes professionals, que concedeix un estatut especial als futbolistes.

A la carta a la qual El Mundo ha tingut accés, els jugadors qualifiquen de "vergonyosa" l'actitud del club i asseguren que "no permetran que es vulnerin els seus drets". A l'escrit també han volgut expressar "el seu malestar i profunda decepció per aquestes maniobres del club".

En aquest sentit, els signants de la missiva expliquen que "no hem figurat en cap cens d'eleccions sindicals ni hem estat electors, de forma que el Comitè d'Empresa que hi ha al club no ostenta la nostra representació".

 

 

ARXIVAT A:
Josep Maria BartomeuMessi
Anar al contingut