Messi al partit de la primera volta al camp del València (EFE)
Messi al partit de la primera volta al camp del València (EFE)
Barça

Els horaris de FC Barcelona i RCD Espanyol dels partits de la jornada 28 de Lliga

El partit al Camp Nou entre Barça i València coincidirà amb el final de la gran festa valenciana. L'Espanyol, per la seva banda, visitarà el camp de l'Eibar

Actualitzat

El FC Barcelona disputarà l'últim partit de la jornada 28 de la Lliga, a casa contra el València, el diumenge 19 de març a les 20.45. El partit és el mateix dia del moment culminant de la gran festa valenciana, la "cremà" de les Falles. L'acte principal del dia, l'encesa de totes les falles, serà a les dotze de la nit, quan el partit ja s'hagi acabat.

El València ha emès un comunicat queixant-se d'aquest horari, i ha sol·licitat un canvi a LaLiga. El president d'aquesta entitat, Javier Tebas, ja ha explicat als valencianistes que no és possible variar la data i hora del matx contra el Barça "arran de les obligacions contractuals amb els operadors televisius".

L'RCD Espanyol, per la seva banda, disputarà el segon partit del calendari d'aquesta jornada 28 de la Lliga. Serà el dissabte 18 de març, a la una del migdia, al camp de l'Eibar. Després d'haver disputat dos partits "matinals" al gener, i dos més al febrer (a més d'un a primera hora de la tarda), aquest serà l'únic duel tan d'hora dels blanc-i-blaus de tot el març.

El líder, el Reial Madrid, jugarà el dissabte 18 de març a les 16.15 a San Mamés, el camp de l'Athletic Club de Bilbao. El tercer classificat, el Sevilla, visitarà el diumenge 19 de març a les 16.15 l'estadi del quart, l'Atlètic de Madrid.

 

Anar al contingut