Kevin Durant ha estat especialment encertat en els tirs llunyans (Reuters)
Bàsquet

Els Golden State Warriors apallissen els Oklahoma City Thunder (122-96) i els Cleveland Cavaliers queden com l'únic equip invicte

Kevin Durant (39 punts) s'exhibeix davant el seu exequip, en un duel amb comptes pendents, mentre que LeBron James es queda a les portes del Top 10 d'anotadors de l'NBA

Actualitzat
Els Cleveland Cavaliers, vigents campions de l'NBA, han demostrat que saben com lluir l'anell: són l'únic equip que ha encadenat cinc victòries en els cinc primers partits de la temporada. 

Els Cavaliers han superat els Boston Celtics (128-122) en un vibrant partit en què LeBron James s'ha quedat a les portes del Top 10 d'anotadors històrics de l'NBA: gràcies als 30 punts d'aquesta nit -que han estat acompanyats de 12 assistències i 7 rebots-, King James ja en suma 26.945, un menys que el desè màxim anotador històric, Hakeem Olajuwon.

James ha estat molt ben acompanyat de Kevin Love i Tristan Thompson, amb 26 punts cadascun, en un partit en què ha destacat significativament el base dels Celtics, Isiah Thomas (30 punts), que ha mantingut viu el seu equip fins als minuts finals. 

Precisament jugades dels Cavaliers són els principals actors del TOP 3 d'aquesta matinada:

 

Durant, un ex que fa mal

El triomf dels Cavaliers ha estat acompanyat per la primera derrota de l'altre equip que restava invicte fins a aquesta nit. Als Oklahoma City Thunder, que havien arrencat la temporada sense enyorar Kevin Durant, "Durantula" en persona els ha recordat quina era la seva aportació a l'equip.

Els Thunders han caigut a la pista dels Golden State Warriors (122-96) i Durant ha estat el més destacat, amb 39 punts (29 a la primera meitat), i un notable 7 d'11 en triples. A més a més, alguns excompanys seus han demostrat que no han paït que marxés, com ara Enes Kanter, que fa dies que el provoca a les xarxes socials, o Russell Westbrook, que l'ha ignorat en tot moment. Westbrook, que tenia una mitjana de més de 37 punts per partit, en un inici de campanya trepidant, ha baixat la seva producció a 20 punts a l'Oracle Arena. Un menys n'ha fet Stephen Curry per als californians, que s'han refet de la seva derrota a la jornada inicial per guanyar els quatre partits següents. 

Anar al contingut