Els Bucks han sobreviscut a l'exhibició de Booker (Reuters / Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports)
NBA

Els Bucks igualen les finals de l'NBA

Devin Booker ha sumat 42 punts. Però, tot i la seva exhibició, els Suns han perdut els dos partits que han disputat a Milwaukee

Redacció Esport3Actualitzat

Els Milwaukee Bucks han igualat aquest dimecres les finals de l'NBA (2-2) després d'imposar-se en un partit duríssim i molt equilibrat als Phoenix Suns (109-103), amb un gran Devin Booker.

Per part dels Bucks, Middleton ha estat la gran figura, amb 40 punts (15 de 33 en tirs), 6 rebots i 4 assistències. Giannis Antetokounmpo ha aconseguit 26 punts (11 de 19 en tirs), 14 rebots i 8 assistències.

Els Bucks han anat al darrere en el marcador durant gairebé tota la nit, en un partit molt disputat en què cap equip ha aconseguit avantatges de més de deu punts. En el tram final, la sang freda de Middleton ha estat determinant per tombar els Suns i perquè la victòria es quedés a Milwaukee.

Malgrat l'extraordinària actuació de Booker (42 punts), el jugador dels Suns ha estat molt perjudicat per les faltes. Tant, que Booker ha estat eliminat per faltes en l'últim minut de partit.

Les finals tornen ara a Phoenix, on dissabte es jugarà el cinquè partit, en què els Suns intentaran conservar el factor pista.

ARXIVAT A:
NBA
Anar al contingut