Barça

Els aspirants a la presidència del Barça mostraran la seva força amb les firmes que hagin aconseguit

Dissabte s'acaba la primera part del procés electoral del FC Barcelona, amb la presentació de les firmes aconseguides pels precandidats que opten a la presidència del club

Actualitzat

Aquest dissabte, a les 9 de la nit, s'acaba el termini que tenen els set precandidats per lliurar les 2.534 signatures que necessiten per poder ser considerats candidats a la presidència del FC Barcelona a partir del proper dimecres. A més de sumar el número mínim per poder passar a la següent fase, els aspirants podran comparar la força dels seus projectes comparant xifres de signatures entre ells.

Tot i que cap precandidatura ho ha fet oficial, EFE apunta que Josep Maria Bartomeu i Joan Laporta ja haurien superat aquest llistó i Agustí Benedito podria ser-hi molt a prop. Toni Freixa, Jordi Majó, Jordi Farré i Joan Batiste (Seguiment FCB) lluitaran fins a l'últim moment per superar el llistó.

Els equips s'han compromès ha presentar les signatures aconseguides, encara que no arribin a aquesta xifra. Joan Laporta i Jordi Farré seran els primers a anar a l'Auditori 1899, l'espai habilitat per acollir la documentació, a les 19.00, després Majó a les 19.45 i Batiste a les 20.00. Bartomeu anirà a les 20.30. Un quart d'hora després, han anunciat la seva arribada Toni Freixa i Agustí Benedito (20.45).

Dilluns començarà el procés de recompte i validació dels suports obtinguts per cada precandidat. Amb els candidats ja proclamats, la campanya electoral començarà oficialment el dijous 9 de juliol. El dia 16 serà l'últim dia en què els aspirants a la presidència podran fer actes per convèncer els electors. Després del dia de reflexió, els 109.367 socis del Barça podran votar el 18 de juliol.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut