Els amics de Ronaldo i els de Zidane empaten a Màlaga en el Partit contra la pobresa (2-2)

Víctor Valdés no s'ha entrenat amb el Barça perquè ha participat en el Partit contra la pobresa, que, tradicionalment, enfronta els amics de Zidane i els de Ronaldo. El porter blaugrana n'ha jugat els primers minuts i ha encaixat un gol de Salva Ballesta. Abans del descans, el brasiler Roque Júnior ha fet el 2-0 per a l'equip de Zidane. Com era d'esperar, en la segona part, el conjunt de Ronaldo ha acabat igualant el matx (2-2).

Més de quaranta futbolistes de tot el món s'han reunit aquest dilluns sobre la gespa de l'estadi de La Rosaleda de Màlaga. Els dos ambaixadors de bona voluntat del Programa de les Nacions Unides pel Desenvolupament (PNUD) han estat els capitans dels dos equips internacionals, que s'han enfrontat amb el propòsit de mobilitzar l'afició contra la pobresa. Entre els convidats hi havia els blaugranes Víctor Valdés i Gudjohnsen, i l'espanyolista Kameni, i ha destacat la presència del set vegades campió de Fórmula 1 Michael Schumacher i el golfista Sergio García.