Futbol sala

ElPozo Múrcia elimina el Catgas Energia en els quarts de la Copa del Rei (3-5)

L'equip català no ha pogut sobreposar-se a un mal començament de matx i ha anat sempre al darrere en el marcador. Tot i que ha buscat la remuntada, ElPozo ha sabut respondre cada vegada que s'han acostat en el marcador.

El Catgas Energia ha dit adéu aquesta temporada a la Copa del Rei després de perdre, per 3-5, en el duel de quarts a partit únic contra el vigent campió de la competició, ElPozo Múrcia. El partit ha començat de la pitjor manera possible per l'equip català, amb un gol en pròpia porta de Rafa López en el primer minut de joc. Només un minut més tard, ha arribat el segon gol dels murcians en un contraatac de Miguelín. Els locals han reaccionat amb el gol de Dani Salgado en el minut 4. El Catgas ha passat a dominar clarament el duel, amb moltes ocasions de gol. Cap, però, ha quallat i Fernando, en el minut 15, en un nou contraatac visitant, ha fet l'1-3.

Només començar la segona meitat Salgado ha anotat el segon gol de l'equip de Santa Coloma. Tres minuts més tard el davanter local ha tornat a ser protagonista, tot i que involuntari. Mentre era al terra després d'haver rebut un cop a la cara, ElPozo ha aprofitat la superioritat numèrica per tornar a distanciar-se en el marcador amb un gol de Cardinal. Tots dos conjunts han continuat buscant el seu gol, els uns per no dir adéu a la Copa del Rei i els altres per deixar tancat el pas a les semifinals. Sepe i Corvo han tingut les millors ocasions pels de casa, però amb xutat al pal. A l'últim minut Bebe ha fet el 2-5. Sergio González només ha trigat 5 segons a fer el 3-5 definitiu.