Granada-Barça, als quarts de la Copa del Rei

L'eliminatòria, a partit únic a Los Cármenes, es disputarà dimecres 3 de febrer a les 9 del vespre

El Barça jugarà els quarts de final de la Copa del Rei contra el Granada com a visitant el dimecres 3 de febrer a les 9 del vespre. Hi ha dos precedents en aquesta competició entre els dos equips. Un a quarts de final de la temporada 48-49, amb victòria del Barça: 2-2 a Granada i 5-0 a Barcelona. I l'altre a la final de la 58-59, també amb triomf culer (4-1).

En aquest 2021 ja s'han enfrontat el 9 de gener en la Lliga, amb clara victòria blaugrana: 0-4 amb gols de Messi (2) i Griezmann (2).

Messi controla una pilota durant el partit de Lliga al camp del Granada

El Barça arriba a quarts de final després d'eliminar el Cornellà (0-2 en la pròrroga), de Segona Divisió B, i al Rayo Vallecano (1-2), de Segona, a vuitens. El Granada va noquejar el Màlaga (1-2), de Segona, i el Navalcarnero (0-6), de Segona B, en vuitens.

LES ELIMINATÒRIES DE VUITENS

L'Athletic Club de Bilbao va eliminar l'Alcoià (1-2) en l'últim partit de la ronda de vuitens de final després de remuntar un 1-0 de la primera part.

El Granada va acabar amb el somni del Navalcarnero. Els madrilenys, de la Segona Divisió B, van caure clarament per un contundent 0-6.

Després d'acabar el partit sense gols, l'Almeria va eliminar als penals l'Osasuna (5-4) i, de moment, és l'únic equip de la Segona Divisió classificat per als quarts de final de la Copa del Rei.

El Sevilla també espera rival. Els andalusos van demostrar una superioritat aclaparadora sobre el València, que no va poder competir en igualtat de condicions. Al final, 3-0 amb dos gols de De Jong i un de Rakitic, tots tres a la primera part.

El Llevant va aconseguir el pas a quarts amb una convincent victòria (2-4) davant d'un Reial Valladolid que va anar de més a menys, va patir la falta d'efectivitat i es va quedar sense idees davant de l'empenta del contrari.

El Girona va fer una molt bona segona part, generant ocasions per marcar, però el gol de Yeremy Pino a la primera va servir al Vila-real per eliminar els gironins i classificar-se per als quarts de final de la Copa del Rei.

Borja Iglesias, amb dos gols a la pròrroga, va liquidar la Reial Societat i va classificar el Betis. D'aquesta manera, els bètics culminaven la remuntada que va iniciar Sergio Canales empatant el gol inicial de Mikel Oyarzábal al minut 13 de partit.