Jaume Ponsarnau canvia d'aires després de 5 anys a València
Bàsquet

El València Basket renova Jaume Ponsarnau per una temporada

Els bons resultats esportius i l'evolució d'alguns jugadors joves han estat els motius que han portat al club taronja a oferir la continuïtat al tècnic català

Redacció Esport3Actualitzat

El València Basket ha confirmat aquest dimecres la renovació de Jaume Ponsarnau com a entrenador per tercera temporada consecutiva. Els bons resultats esportius i l'evolució d'alguns jugadors joves han estat els motius que han portat al club taronja a oferir la continuïtat al tècnic català.

Ponsarnau es va incorporar al cos tècnic del València Basket l'estiu del 2016 i, després de dues campanyes com a tècnic assistent, es va fer càrrec de l'equip com a primer entrenador la temporada 2018-19. En els seus dos cursos al capdavant de l'equip, Ponsarnau l'ha classificat en dues ocasions en la tercera posició de la Lliga ACB i la passada campanya va sumar el setè títol de la història del club conquerint l'Eurocopa.

Ponsarnau ha dirigit fins al moment un total de 124 partits a la banqueta del València Basket, amb un balanç positiu de 74 victòries i 50 derrotes (59,6% de triomfs). El tècnic català ha agraït la confiança del club després d'haver apostat per la seva continuïtat tot i quedar-se a les portes de la final del play-off de la Lliga ACB.

"El primer que em ve al cap és que és una mostra de confiança en la feina que hem fet i que s'ha vist que és una feina que suposa la implicació i el compromís de molta gent, una cosa que en aquesta casa és molt important, i també un nivell competitiu, una continuïtat respecte a la temporada passada i fins i tot a quan estava com a ajudant, que es va traduint en una capacitat de l'equip de jugar bé i que permet a l'equip continuar creixent."

Anar al contingut