El tuit de Piqué cinc minuts després d'acabar el clàssic del Bernabéu
El tuit de Piqué cinc minuts després d'acabar el clàssic al Bernabéu
BARÇA

El tuit de Piqué quatre minuts després d'acabar el clàssic al Bernabéu

El central s'ha erigit en portaveu del barcelonisme quan, només arribar al vestidor, ha agafat el mòbil i ha piulat un seriós avís a tots els seus rivals

Gerard Piqué estava exultant després de guanyar el clàssic al Bernabéu. Tot just acabar el partit, ha celebrat el 0-4 amb els seus companys i no ha trigat ni cinc minuts a tuitar després d'entrar al vestidor:

"Hem tornat". Eren les 22.56 i el primer que ha fet Piqué ha estat enviar un missatge al món recordant que el Barça havia tornat. Les càmeres de Movistar + han seguit Piqué durant el partit i després del 0-2 se l'ha vist demanant als seus companys "més, més, més". El defensa blaugrana volia més gols i al final s'ha sortit amb la seva amb un 0-4 inesperat

Poc després s'ha sumat a la festa la seva parella Shakira amb un tuit insòlit que alerta sobre l'estat físic de Piqué.

Busquets: "Podríem haver marcat molts més gols"

Un company de Piqué que ha signat un altre partit majúscul ha estat Sergio Busquets. Tot i tenir una targeta groga des de la primera part, el de Badia ha remenat les cireres del mig del camp, com de costum. Al final del partit, Busi estava orgullós dels seus companys i, fins i tot, ha lamentat no haver arrodonit la golejada, encara més: "Volíem ser protagonistes i tenir la pilota, però ha sortit tot rodò. Crec que hauríem pogut fer més gols".

Guanyar la Lliga ja és una altra història i, tot i l'eufòria del moment, Busquets toca de peus a terra:

Hem d'anar pas a pas, primer hem de posar-nos segons, que ara ho està al Sevilla.

Thomas Müller: "Ha estat un plaer veure aquesta exhibició"

La sensació que el partit d'aquest diumenge serà un punt d'inflexió en la història recent del FC Barcelona també hi era fora del vestidor blaugrana. Un rival que darrerament havia fet llenya de la complicada situació blaugrana dels darrers anys, el mitjapunta del Bayern de Munic, Thomas Müller, s'ha rendit a l'exhibició dels culers: